Forhold dig til virkeligheden, Søren Pind

Søren Pind, forhenværende minister og medlem af Folketinget fra Venstre synes, det er ”forbløffende, at Enhedslisten står til at blive det største parti på Bornholm”. Han beskriver baggrunden for sin forbløffelse med en række fuldstændigt utilstedelige og mildest talt vanvittige beskyldninger og fordomme.

Men at Enhedslisten står til at få et rigtigt godt valg på Bornholm kommer næppe bag på alle de bornholmere, der har fulgt vores arbejde de seneste mange år i kommunalbestyrelsen, som kender vores valgprogram, og som frem for alt kender problemstillingerne på Bornholm og derfor kan se, hvilke partier der har de bedste svar, når det gælder vilkår for børn, rekruttering af tilflyttere og klima.

Hvad der måske kan være svært at forstå for Søren Pind m.fl., der synes de har patent på magten er ikke overraskende i en bornholmsk virkelighed, hvor senest Socialdemokratiet og Venstres smalle budgetforlig ikke tager det hensyn til almindelige bornholmeres ønsker om ordentlige forhold for børn og ældre, men i stedet insisterer på at afsætte penge til et unødvendigt rådhusprojekt, som de færreste ønsker.

Det er desværre ikke første gang, at venstrefolk kaster sig ud i fri fejlfortolkning af Enhedslistens politik og grundlag. Og det virker ærlig talt både useriøst og desperat. I stedet burde Søren Pind med venner begynde at forholde sig til virkeligheden og hverdagen på Bornholm. Hvis de gjorde det ville situationen, hverken være forbløffende eller uforståelig og måske ville det endda give plads til en meningsfuld debat om fremtiden på Bornholm.

Enhedslistens kandidater