Enhedslisten Bornholm sætter nyt fokus på Skoleområdet og Socialområdet og Natur & miljø de næste 4 år.

Efter en kommunal valgkamp båret på et stærkt fællesskab i Enhedslisten Bornholm, så arbejder vi med konstitueringen af KB og de vigtige politiske projekter vi ønsker at sætte et særligt Ø-aftryk på de kommende 4 år i BRK – ‘En Ø for alle’.

Morten Riis skal lede børne og skoleområdet – en prioritering vi har arbejdet på gennem de seneste 2 år. Vi har mange ambitioner og vil arbejde hårdt for synlige resultater for børn, forældre og ansatte. Herudover har Morten også plads i Økonomi og planudvalget.

Niclas Fick bliver medlem af det nye Social – og sundhedsudvalg og Natur & miljø-udvalget. Det er områder vi ønsker at løfte og skabe mere åbenhed om.

I Enhedslisten Bornholm glæder vi os til samarbejdet i de nye baggrundsgrupper, hvor alle medlemmer kan bidrage og deltage efter interesser og behov.

En stor tak til alle på øen, der stemte på Enhedslisten ved kommunalvalget. Og samme tak til alle medlemmer og andre, der har hjulpet med opmuntringer, plakatopsætning og omdeling af valgbrochurer.

Vores fællesskab er noget helt særligt og alle skal vide, at vi arbejder målrettet for et bedre samfund og en Bornholm som ø verden til et bedre sted sted for mennesker, miljøer og natur!

På vegne af bestyrelsen

Kh

Niclas